Meet2Play
Meet2Stay

Meet2Play dé honden uitlaatservice van Zeist


Heeft u geen tijd uw hond uit te laten of gunt u hem een leuke wandeling met soortgenoten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij nemen uw hond graag mee op avontuur. Tijdens een frisse wandeling in het bos of op de heide kan hij zijn energie en behoefte kwijt.
Wat is er nou leuker voor een hond dan lekker te ravotten met zijn maatjes, eventueel een duik in een meertje te nemen, helemaal vies te worden en dan toch weer schoon, veilig en moe thuis aan te komen?

MEET2PLAY STAAT VOOR:

Veilig vervoer: de honden worden in een Hyundai bus vervoerd. In de bus zijn speciale hokconstructies gebouwd, zodat ze niet allemaal in een grote ruimte zitten en ze niet de deur uit kunnen glippen bij het in en uitladen. De bussen zijn goed geventileerd en voorzien van vers drinkwater en drinkbakken.
Meet2Play beschikt over twee bussen die identiek zijn ingericht. Voordeel is dat de het voor de honden niet uitmaakt welke bus er komt en bij autopech kunnen wij de tweede bus inzetten, zodat de honden op afgesproken dagen en tijden opgehaald worden, zoals u van ons verwacht.

Veiligheid in het bos: wij lopen met kleine groepen van maximaal 10 honden per groep. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende karakters, dus energieke en rustige honden goed afgewisseld, zodat het een evenwichtige groep is.

Positieve benadering: de honden worden positief benaderd, dit wil zeggen dat wij  nooit schreeuwen en al zeker nooit hardhandig zijn naar de honden. De honden vinden het allemaal leuk om mee te gaan en wanneer dit niet het geval is wordt dit direct met de baas besproken en doen wij er alles aan om het wel leuk te maken voor de hond.

Continuiteit het hele jaar door: wij begrijpen dat u wilt kunnen rekenen op ons, dat u zeker weet dat uw hond mee uit wordt genomen. Daarom lopen wij met twee vaste personen en hebben wij twee bussen tot onze beschikking.

Ervaring: omdat Meet2Play al meer dan 10 jaar met de honden het bos in gaat hebben wij heel veel ervaring met alle soorten hondengedrag en kunnen wij daardoor goed de rust in de groepen garanderen.


U bent ten alle tijden welkom om mee te lopen, zodat u zelf kunt zien hoe leuk het is!

 

 Hondenuitlaatservice Zeist

Wandeltijden


   Ochtendwandeling
   tussen 10:00 uur - 12.00 uur in het bos
   Middagwandeling  
   tussen 12.00 uur - 15.00 uur in het bosGegevens:

Meet2Play / Meet2Stay
Zeist
KvK 30192991              
                       

                       
                      
Tel: 06-27136234
op werkdagen van 8:00-19:00 uur

email: info@meet2play.nl

Volg mij op:

                  
 Facebook

 Twitter

Ga snel naar:


Over de uitlaatservice
Hondenopvang zoeken
Gastgezin worden
Aanmelden